Informatii legale

Conditii de utilizare site, informatii legale

SC QTP SERVICES SRL
CIF: 38084513
Reg.Com: J32/1291/2017
Sibiu, str. Sibiel nr 17
Jud. SIBIU

Termeni si conditii de utilizare www.rockfordkinesiology.ro

Folosind acest site acceptati termenii si conditiile de folosire, politica de confidentialitate, dar si alte notificari ce apar in cadrul site-ului www.rockfordkinesiology.ro. Dreptul de proprietate al acestui site ii revin in totalitate SC QTP SERVICES SRL.

Drepturile de autor

Produsele comercializate pe site-ul www.rockfordkinesiology.ro sunt conforme cu normele in vigoare.

Intregul continut al siteului www.rockfordkinesiology.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. QTP SERVICES S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe siteul www.rockfordkinesiology.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@rockfordkinesiology.ro

Exactitatea informatiilor

Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate. Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia, clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul produselor de care este interesat. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Absolvire de raspundere

Utilizarea acestui site si toate informațiile prezentate, descarcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fara garantii de orice fel. Informatiile continute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc. www.rockfordkinesiology.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate si reiesite din utilizarea acestui site.
www.rockfordkinesiology.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfunctionalitati ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricaciuni ca rezultat al utilizarii acestui site.
www.rockfordkinesiology.ro isi rezerva dreptul sa modifice pagini de pe site, sa le opreasca temporar sau permanent.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Angajamentul www.rockfordkinesiology.ro referitor la Politica de securitate a datelor.
Protejarea sigurantei si securitatii datelor dvs. personale este importanta pentru www.rockfordkinesiology.ro. Activitatile desfasurate de www.rockfordkinesiology.ro sunt in conformitate cu legislația aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Accesand aceasta pagina, toti utilizatorii sunt de acord sa respecte Termenii de utilizare si legislatia in vigoare. Speram ca politica prezentata mai jos va va fi de ajutor pentru a intelege ce fel de date pot fi colectate de www.rockfordkinesiology.ro, cum sunt acestea protejate si utilizate si cum pot fi dezvaluite.

SC QTP SERVICES SRL  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@rockfordkinesiology.ro, se obliga sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale, sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC QTP SERVICES SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Date personale

www.rockfordkinesiology.ro nu va colecta nici un fel de date personale in legatura cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail), daca nu doriti sa ni le furnizati (de ex. prin inregistrare, chestionare), sau daca nu va dati acordul sau daca nu este altfel permis prin lege sau alte reglementari de protectie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizarii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC QTP SERVICES SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa contact@rockfordkinesiology.ro.

In cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza in general pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relatia comerciala cu dvs. va putem contacta in legatura cu o oferta www.rockfordkinesiology.ro care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca alegeți ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate, noi vom respecta optiunea dvs. si va asiguram ca nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.

Date non-personale colectate automat

Cand accesati paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin inregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet si sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ati venit, numarul de vizite, durata medie petrecuta pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date, pentru a monitoriza gradul de atractie a paginilor noastre de internet si pentru a le imbunatati performanta sau continutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierdere sau alterare si de accesul unor persoane neautorizate, www.rockfordkinesiology.ro utilizeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice dintre care enumeram:

– accesul la baza de date se face doar pe baza de user si parola ce sunt atribuite doar angajatilor si sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atributiilor de serviciu;

– toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces;

– accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societatii;

– la interval de o luna (30 zile) se face backup la baza de date.

– printarea datelor este facuta doar de la echipamentele societatii, de catre angajati desemnati.

Linkuri catre alte pagini web

Paginile web ale www.rockfordkinesiology.ro pot contine linkuri catre alte pagini web. www.rockfordkinesiology.ro nu raspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii sunt raspunzatori de informatiile furnizate la crearea contului pe www.rockfordkinesiology.ro, precum și de modul cum il administreaza si cum isi pastreaza si folosesc parola. www.rockfordkinesiology.ro nu isi asuma raspunderea daca utilizatorul isi instraineaza sau divulga parola unei terte persoane si de accesarea contului de catre alte persoane decat utilizatorul contului.
Utilizatorii au obligatia sa respecte urmatoarele reguli in folosirea serviciului www.rockfordkinesiology.ro:
Nu vor incarca virusi, troieni sau alte scripturi pe site si nu vor incerca sa obtina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.
Nu vor incarca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.
Nu vor oferi informatii false despre ei si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii si nici sa se foloseasca pentru a prelua date de la alti utilizatori fara consimtamantul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam.
www.rockfordkinesiology.ro isi rezerva dreptul sa blocheze accesul si sa stearga contul celor care nu respecta aceste obligatii. Orice incercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerata tentativa de frauda a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut in utilizarea serviciului www.rockfordkinesiology.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Conditii de livrare

Termenele si conditiile de livrare vor fi comunicate prin e-mail.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.rockfordkinesiology.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea SC QTP SERVICES SRL. www.rockfordkinesiology.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Legalitate

Site-ul www.rockfordkinesiology.ro functioneaza conform legilor Statului Roman.

LIVRAREA PRIN CURIER

Livrarea produselor se realizeaza si prin intermediul companiilor prestatoare de servicii de curierat cu care QTP SERVICES SRL a incheiat un contract in acest sens. Livrarea are loc din depozitul online catre adresa mentionata in comanda, cu costul afisat inainte de finalizarea acesteia.

In cazul livrarii prin curier, aveti posibilitatea sa deschideti coletul si sa intrati in posesia produselor dupa ce semnati documentele de transport si ati achitat contravaloarea produsului (daca ati optat pentru plata ramburs).

Conditii de transport prin curier:

– costul pentru livrarea produselor prin curier este achitat de catre client;

– costul de livrare este determinat in principal de greutatea produselor, dar pot aparea costuri suplimentare in functie de zona unde se afla localitatea de destinatie;

– termenul de livrare este cel specificat in momentul plasarii comenzii (in rubrica „sumar comanda”), fiind comunicat si in e-mailul de confirmare.

Livrarea produselor se efectueaza conform programului de lucru al curierului, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00. 

Recomandari

– In momentul receptionarii produselor, va rugam sa prezentati curierului un act de identitate, daca acesta va este solicitat;

– Va rugam sa verificati integritatea coletului;

– Va rugam sa refuzati primirea coletului daca ambalajul prezinta urme vizibile de deterioare, murdarie sau sesizati ca produsul nu este in stare buna si sa solicitati curierului completarea unui Proces Verbal de marfa deteriorata la livrare.

–  A nu se aplica pe piele iritata, rani deschise, a nu se lasa la indemana copiilor si a se folosi doar in prezenta si la recomandarea unui specialist.