Vezi și oferta pentru pachete speciale!

Bandă Kinesiologică Athlos 5m 7.5 (lățime)

Bandă Kinesiologică Athlos 5m 7.5 (lățime)

63,00 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

HEALTH · POWER · STRENGTH · BALANCE

4-way-stretch Biomechanical Tape – ULTRA PERFORMANT

Rockford Kinesiology™ Athlos Tape este o banda biomecanica de calitate superioara, extrem de rezistenta dupa aplicare, inclusiv in timpul si dupa antrenamentele fizice intense. Este foarte usor de aplicat si de purtat, cu o aderenta excelenta pe suprafata pielii, rezistenta la apa, fara latex ceea ce ii permite folosirea timp de mai multe zile la rand. Este foarte eficienta si intens utilizata de catre echipele sportive, in cadrul clinicilor de recuperare, si de catre fizioterapeuti, oferind suportul necesar in functie de tehnica aplicarii. Aceasta banda kinesiologica ofera utilizatorului o hiper-elasticitate avand capacitatea de a fi tensionata in toate directiile, ceea ce permite folosirea ei in conditii de activitati sportive fara nici o restrictie in miscari.

Beneficiile recunoscute ale benzii biomecanice Athlos – Rockford Kinesiology:

 • ofera suport in cazul durerilor musculare & articulare
 • aplicatiile corecte ale benzilor Athlos pot ajuta in reducerea inflamatiilor si edemului
 • poate accelera recuperarea in urma contuziilor si a vanatailor
 • asista in prevenirea si ameliorarea crampelor musculare
 • accelereaza recuperarea musculaturii suprasolicitate
 • asigura suport musculaturii si articulatiilor accidentate fara a impune restrictii de miscare
 • permite sportivilor sa aiba sprijinul necesar pentru a-si continua activitatea sportiva
 • poate asigura stabilitatea articulatiilor si musculaturii slabite

Benzile kinesiologice Rockford nu contin chimicale, medicamente, nu contin latex, nu provoaca restrictii in miscare, atat zilnic cat si in timpul antrenamentelor si meciurilor.

 

Ghid complet de instructiuni de folosire pas cu pas

Rockford Kinesiology ne ofera un ghid complet al instructiunilor astfel incat sa putem efectua pas cu pas aplicarea benzilor kinesiologice.Tot ceea ce trebuie facut este sa ne trimiteti un mail pe adresa support@sportmedlab.com si sa solicitati RK E-book. Astfel, primiti ghidul de aplicare a benzilor in mod gratuit, in format ebook. Echipa noastra de specialisti va sta intodeauna la dispozitie.

Mai jos veti regasi sapte pasi de baza care ne vor asigura cel mai facil mod de a aplica benzile kinesiologice RK:

 1. Curatati pielea cu sapun si alcool medicinal. Suprafata pe care veti aplica banda kinesiologca trebuie sa fie curata si uscata.
 2. Curatati pielea de orice crema de corp. Orice fel de crema sau ulei de corp nu va permite ca banda kinesiologica sa se lipeasca corespunzator, ducand la o aplicare incorecta si ineficienta a benzii.
 3. Asigurati-va ca inainte de aplicare aveti mainile curate si uscate.
 4. Este de preferat ca zona pe care doriti sa efectuati aplicarea sa fie depilata.
 5. Inainte de antrenament aplicati banda cu cel putin o ora mai devreme.
 6. Cand folositi banda kinesiologica rotunjiti marginile cu foarfeca RK aceasta asigurand taieturi precise, contribuind altfel la aplicarea ei in mod eficient.
 7. Desprindeti banda din colturi sau de la mijloc, rupand usor hartia cerata ce o acopera. Se aplica treptat pe zona dorita, fara a tensiona marginile (2cm).

 

Medical disclaimer

Acest produs si continutul acestuia nu intentioneaza sa inlocuiasca recomandarile medicale de diagnostic sau tratament. Intodeauna intrebati medicul sau fizioterapeutul specializat referitor la conditia dumneavoastra medicala.

 

If you are a health care professional developing your career in physical rehabilitation, you can learn the most efficient techniques of Kinesiology Taping used by our trainers, worldwide. Take a closer look at our courses, here: https://ro.sportmedlab.com/education/