Vezi și oferta pentru pachete speciale!

Bandă Kinesiologică Sintetic 32m

Bandă Kinesiologică Sintetic 32m

190,00 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Dacă vrei să scapi de  rigiditatea musculară, Rockford Kinesiology te ajută în susținerea articulației și a mușchilor, rapid și eficient ! Banda Rockford Kinesiology  Sinteic vă susține mușchii suprautilizați, ajută la drenajul limfatic, activează sistemele analgezice endogene, corectează problemele articulațiilor în sport, vă îmbunătățește circulația, asigură o tracțiune bună și multe altele. Ne pasă de sănătatea ta și vrem să te bucuri de fiecare moment al vieții tale active!

Bandă kinesiologică Sinthetic a atras atenția sportivilor și clinicienilor din întreaga lume. Ce face banda kinesiologică sintetică diferit faţă de cea din bumbac?

  • Este rezistentă la apă și se usucă mai rapid după înot, duș
  • Are un adeziv foarte puternic, care îi permite să rămână aderentă pe tot parcursul celor mai umede și dure condiții
  • Fibrele sintetice sunt puternice și rezistente, pentru un suport suplimentar
  • Este foarte uşor de purtat şi permite pielii să respire
  • Culorile sunt intense
  • Material: fibre sintetice 96% + spandex 4%
  • Elasticitate: se întinde până la 170%
  • Adeziv acrilic, material fără latex

Câteva lucruri interesante despre Banda Kinesiologică Sintetic:

Ce este? Bandă Kinesiologică pentru recuperarea musculară și prevenirea leziunilor  pentru sportivi

Banda Kinesiologică Sintetic RockFord are cu fibre sintetice special fabricate pentru SPORT.  Este instrumentul ideal pentru antrenorii sportivi și terapeuții fizici în furnizarea de sprijin muscular și ameliorarea durerii pentru mai multe zone ale corpului, inclusiv zone sensibile și toate articulațiile. Bandă Kinesiology Rockford vine cu o rolă netedă de bandă terapeutică rezistentă la apă de 2 inci x 16 picioare, care poate fi tăiată în lungimi precise pentru orice aplicație.

Rockford Kinesiology este o bandă premium fără latex, este respirabilă pentru piele, cu țesătură de înaltă calitate și un adeziv puternic care vă permite să o purtați câteva zile la rând. Creează feedback neuromuscular și facilitează tragerea mai puternică a mușchilor și tendoanelor.

Ce face pentru tine?
Rockford Kinesiology durează mai mult dacă este aplicat corect, oferindu-vă o utilizare constantă de încredere în înot, alergare, ciclism, antrenament funcțional și activități zilnice. Este aproape identic cu pielea umană atât în ​​grosime cât și în elasticitate, ceea ce vă permite să o purtați fără a vă lega, restrânge sau restricționa mișcarea. Ați fi observat că din ce în ce mai mulți sportivi profesioniști folosesc tapetarea kinesiologică pentru a-și îmbunătăți performanța sportivă, pentru a preveni accidentarea și pentru a se permite să revină mai rapid la sport.

Pentru ce îl puteți folosi?
Rockford Kinesiology este unul dintre cele mai eficiente suporturi atletice în recuperarea terapeutică sportivă. Este adesea folosit pentru leziuni sportive, atât pentru prevenire, cât și pentru tratamente, dar și pentru susținerea antrenamentului.

Este un atu foarte important în furnizarea de suport kinesiologic pentru durerile de genunchi, dureri de umăr, entorse de gleznă, dureri de coaste, dureri ale mușchilor gluteali, alergători genunchi, dureri de gât, tulpini de vițel, tendinita lui Ahile, cot de tenis, fasciită plantară, atele tibiei, tulpina inghinală , dureri de flexor de șold, dureri de picioare, dureri de călcâi, bunions, deget de la picior, dureri articulare, dureri de spate lombare, dureri abdominale, cot de jucător de golf, manșetă rotatorie, durere la încheietura mâinii, durere la degetul mare, tunel carpian.

Când aplicați banda de kinesiologie Rockford peste articulații, aceasta vă poate facilita contracțiile musculare și vă poate ajuta în mișcarea articulațiilor, pe lângă faptul că vă asigură o stabilitate articulară crescută, fără a vă limita mișcarea. Această bandă poate servi și ca un memento conștient, prevenind utilizarea accidentală a articulației sau a mușchilor răniți sau dureroși.

De ce Kinesiology Tape?

Este eficient pe cont propriu, dar poate fi combinat cu alte modalități terapeutice pentru un impact și mai mare (Rockford Kinesiology Concept & IASTM Mobilisations)
Se poartă non-stop timp de câteva zile, oferind beneficii terapeutice tot timpul
Este una dintre cele mai puțin costisitoare, dar cele mai eficiente modalități terapeutice disponibile
Nu are efecte secundare și puține contraindicații, majoritatea oamenilor pot învăța să o aplice singuri
Beneficiile fizice pe care le poate include banda de kinetoterapie Rockford:

suport pentru leziuni frecvente, cum ar fi dureri de spate, dureri de picior, dureri de degetul mare, dureri de umăr, dureri de biceps și dureri de triceps, tulpini de gât, entorse de gleznă, genunchi de alergător, cot de tenis, tunel carpian, dureri de încheietură, dureri de gluteus, tendonită de Ahile, cot de golf, fasciită plantară, atele tibiei, dureri de coaste, dureri de călcâie, bunioni, deget de la picior, articulații sensibile, tendinită peroneală, dureri abdominale, manșetă rotatorie, blocaj degetelor.
umflarea și inflamația reduse.
recuperarea accelerată după vânătăi și contuzii.
previne și / sau ameliorează spasmele musculare și crampele.
recuperarea mai rapidă a mușchilor suprautilizați.
susține mușchii și articulațiile rănite fără a restrânge gama de mișcări.
permite sportivilor să rămână activi.
îmbunătățește forța și tonusul muscular la mușchii slabi sau slab tonifiați.
Lista beneficiilor benzii de kinesiologie este atât de extinsă și atât de variată, încât a câștigat porecla de „bandă magică”. Așa a devenit una dintre cele mai utilizate modalități terapeutice atât în ​​utilizarea sportivă, cât și în cea medicală.

Eficient și prietenos cu pielea

Rockford Kinesiology Synthetic for Performance prezintă un design care ajută la menținerea flexibilității, îmbunătățind în același timp circulația naturală a sângelui către mușchi și articulații pentru o vindecare sporită. Aceste forme de benzi de kinesiologie sunt excelente pentru tulpini de ligamente, performanță atletică îmbunătățită și reabilitarea mușchilor și articulațiilor dureroase.

Banda Rockford Kinesiology este proiectată cu o țesătură subțire, elastică, susținută cu un adeziv fabricat dintr-un acril hipoalergenic de calitate medicală, flexibil, confortabil și neiritant pentru majoritatea tipurilor de piele.

Toate avantajele minunate ale înregistrării kinesiologice sunt legate de 3 lucruri:
1. Cum interacționează banda cu pielea și fascia subiacentă
2. Cum interacționează banda cu nervii de sub piele
3. Cum interacționează banda cu sistemul circulator sub piele