Instrumente IASTM Rockford Kinesiology

Instrumente IASTM Rockford Kinesiology

2.490,00 lei

Set de 5 Instrumente medicale din oțel pentru recuperarea sportivă

Categorie:

Abordarea noastră de terapie medicală și sportivă IASTM (mobilizare asistată de instrument a țesuturilor moi) funcționează cu țesutul conjunctiv care servește pentru a oferi suport mecanic, pentru a schimba metaboliți între sânge și țesuturi și pentru a ajuta la repararea țesuturilor deteriorate.

Rockford Kinesiology IASTM Tools – instrumente din oțel de calitate medicală pentru recuperarea sportului

Când apare o leziune a țesuturilor moi, colagenul poate fi reasamblat în aranjamente anormale sau legături încrucișate, rezultând o rezistență la tracțiune scăzută, reactivitate și un interval limitat de mișcare. Această scădere a forței, a reactivității și a intervalului de mișcare poate permite țesutului implicat să devină predispus la re-leziuni cronice și / sau durere. (Note, Rockford Kinesiology IASTM & Manual de mobilizare)

 

Conceptul Rockford Kinesiology și mobilizările IASTM sunt o formă avansată de mobilizare miofascială utilizată pentru a detecta și ameliora simptomele țesutului cicatricial, aderențe, restricții fasciale în țesutul moale și pentru a îmbunătăți funcția țesutului conjunctiv.

Fascia este un tip de țesut conjunctiv. Are o gamă largă de funcții, inclusiv legarea țesuturilor din apropiere, sprijinirea organelor, reducerea fricțiunii care vine cu forța musculară, formând compartimente care înglobează grupuri de mușchi și alte structuri, separând țesuturile, investind tendoanele.

Cu cât petreceți mai mult timp folosind instrumentele Rockford Kinesiology și practicând IASTM în viața reală, cu atât adăugați mai multă forță și rezistență, creând lanțuri funcționale de mușchi care ne permit să ne mișcăm mai ușor și mai eficient și mult mai mult.

Rockford Kinesiology Concept IASTM
Instrumentele Rockford Kinesiology IASTM sunt fabricate din oțel medical de înaltă calitate și sunt create pentru a oferi cea mai bună experiență clinică în procesul terapeutic atât terapeutului, cât și pacientului.

Extrem de ușor de utilizat și cu o înțelegere clară a principiilor mecanice ale mobilizărilor țesuturilor moi, puteți obține răspunsul inflamator localizat și vindecarea țesutului pacientului dumneavoastră în zona tratată a corpului.

 

Mobilizări Rockford Kinesiology IASTM

Atunci când este utilizat în mod corespunzător, IASTM Rockford Kinesiology Concept este destinat îmbunătățirii funcției țesutului conjunctiv.

Această tehnică eficientă permite unui clinician să localizeze zona de aderență în țesutul moale implicat prin vibrațiile sau ondulațiile instrumentelor din mâinile clinicianului.

 

Participarea la seminarul Rockford Kinesiology IASTM vă va ajuta să înțelegeți timpul corect de vindecare și procedura de culcare a noului colagen fără a întinde sau rupe fibrele de vindecare.

Înțelegerea rolului fasciei în mișcarea sănătoasă și echilibrul postural este de o importanță vitală pentru toți practicienii somatici.

 

Rockford Kinesiology Academy prezintă un întreg sistem de tratamente tehnice ale anatomiei miofasciale și locomotorii, în special conexiunile la nivelul întregului corp între mușchii din cadrul conexiunilor fasciale.

 

Dacă sunteți un profesionist din domeniul sănătății care vă dezvoltă cariera în reabilitarea fizică, puteți învăța cele mai eficiente tehnici ale mobilizărilor CONCEPT & IASTM Rockford Kinesiology utilizate de formatorii noștri, la nivel mondial. Aruncați o privire mai atentă la cursurile noastre, aici: https://sportmedlab.com/education/

 

Responsabilitate medicală

Acest produs și conținutul nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altor furnizori de sănătate calificați pentru orice întrebări pe care le aveți cu privire la o afecțiune.