Vezi și oferta pentru pachete speciale!

Loop Band – bandă elastică RockFord Kinesiology

Loop Band – bandă elastică RockFord Kinesiology

120,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Benzile RK LOOP sunt ideale pentru exercitii specifice in intarirea musculaturii, cresterea rezistentei fizice, stretching, ajutând in cresterea mobilitatii si imbunatatind procesul de recuperare.

Banda de rezistenta Rockford Kinesiology este unul dintre instrumentele ideale pentru sportivi, pasionati de fitness si kinetoterapeuți datorita capacitatii de a va ajuta sa realizati un antrenament complet oriunde, progresiv si in siguranta, fara sa aveti nevoie de alte accesorii sportive.

 

 

Este un instrument excelent de mobilitate, multifunctional, care poate fi folosit pentru a va ajuta sa construiti stabilitatea necesara a muschilor corpului, si sa efectuati cu usurinta si eficienta ridicata exercitiile terapiei fizice.

Setul de benzi de rezistenta Rockford Kinesiology – Loop Bands se potrivește cu usurinta in rucsacul sport si poate fi folosit acasa, la sala, cand calatoriti sau ca parte a unei clase de exercitii specifice precum CrossFit, Yoga, Pilates, Fitness.

Dupa o utilizare profesionala constanta si corecta, puteti observa imbunatatiri in ceea ce privește capacitatea dvs. de miscare, o stare de bine generala, cu performanțe fizice imbunatatite in sport si activitatile zilnice.

Sportivii din intreaga lume folosesc benzile LOOP Rockford Kinesiology pentru a-si dezvolta masa musculara, obtinand stabilitatea si rezistenta muschilor lor, coordonandu-si miscarile si prevenind astfel posibile accidentari in timpul activitatilor sportive intense.

Rockford Kinesiology Loop Bands sunt perfecte pentru recuperarea activa si pentru pasionatii de sport! In sport, in special acolo unde este necesara o mobilitate crescuta, este esential sa se mentina in mod constant antrenamentele cu benzile de la Rockford Kinesiology Loop Bands, urmand un program bine pus la punct si personalizat in functie de necesatile fiecarui sportiv in parte.

 

Medical Disclaimer

Acest produs si continutul nu sunt concepute pentru a fi un substitut pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament. Cautati intotdeauna sfatul medicului dumneavoastra sau al altor specialisti calificati cu orice intrebari pe care le puteti avea cu privire la o afectiune medicala.

Consultați întotdeauna un specialist în domeniul sanatatii si/sau al sportului înainte de a folosi benzile de rezistenta pentru o utilizare corectă și sigură.