Politica de livrare a produselor

Livrare în România, pe teritoriul României

Livrarea comenzilor în Romania, pe teritoriul României – este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei/comandă. Costul livrării va fi afișat inainte de finalizarea fiecărei comenzi. Pentru comenzi mai mici de 200 de lei, cumpărătorul va achita o taxă de curierat de 18 lei.

Pentru livrare pe teritoriul României, clientul are posibilitatea de achitare cu cardul în momentul comenzii pe site sau ramburs la primirea pachetului/produselor. Clientul poate achiziționa produsele dorite la prețul afisat în lei la plata cu cardul.

Livrarea se face prin intermediul unui serviciu de curierat rapid (DHL, Fan Courier  Romania, Urgent Cargus Romania), într-un termen de 2 până la 7 zile lucrătoare de la data eliberării comenzii din depozit. În situația în care apar întârzieri în livrare mai mari de termenul prevăzut mai sus, clienții vor fi notificați prin e-mail.

Plata

Plata poate fi efectuată prin card bancar (tranzactie securizată – VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO), ordin de plată (la cererea consumatorului prin e-mail contact@rockfordkinesiology.ro) sau ramburs. Plata prin ramburs se va face la momentul primirii produselor, și este disponibilă doar pentru livrările efectuate pe teritoriul României.

Produsele vor fi livrate la adresa solicitata dupa ce s-a primit dovada că au fost achitate sau după ce consumatorul a dat acceptul pentru plata ramburs. Prețurile produselor afișate pe site sunt prețuri finale și nu conțin TVA.

Vezi si

  • Termeni și condiții generale
  • Garanții și returul produselor