Vezi și oferta pentru pachete speciale!

Rockford IASTM Balm

Rockford IASTM Balm

50,00 lei

Balsam terapeutic pentru masaj și pentru mobilizarea țesuturilor moi.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Rockford Kinesiology IASTM Balm

Rockford Kinesiology IASTM Balm a fost dezvoltat și conceput de către experți pentru profesioniștii din domeniul sănătății și nu numai, care își doresc să își îmbunățească eficiența terapeutică în mobilizarea țesuturilor moi, în cadrul sesiunilor de masaj,  sau deep masaj cât și în ceea ce privesc tehnicile IASTM.

Rockford IASTM Balm este utilizat în mod constant de către fizioterapeuți și practicieni clinici din întreaga lume pentru tratamente de reabilitare fizică în urma accidentărilor.

De asemenea este folosit în cadrul tratamentelor terapeutice pentru sportivii de performanță și are o eficiență garantată în ceea ce privește folosirea instrumentelor IASTM și a tehnicilor manuale de trigger dar și pentru mobilizarea țesuturilor moi.

Balsamul pentru masaj Rockford Kinesiology IASTM Balm este un amestec special selectat din ingrediente naturale de calitate superioară și uleiuri esentiale. Uleiul de măsline și vitamina E au efect regenerant și hidratant.

 

Beneficii ale Rockford IASTM Balm:

 • Balsamul de masaj terapeutic natural RK este imbogatit cu vitamine pentru beneficii exceptionale ale pielii.
 • Permite o alunecare antiderapanta pentru tehnica de terapie Rockford Concept of therapy, tehnica Ergon, tehnica Graston, precum si pentru alte instrumente IASTM: Cupping (ventuzare), mobilizarea tesuturilor moi – Flossing Bands, tratament de recuperare, masaje sport, si alte terapii ale tesuturilor moi.
 • Hidrateaza in profunzime pielea, ajutand si la regenerarea cicatricilor și la repararea structurilor uscate ale pielii.
 • Nu contine coloranti, parabeni sau conservanti.
 • Este foarte economic in folosinta datorita ingredientelor sale speciale, poate dura pana la o luna cu o utilizare consecventa. Folositi o cantitate foarte mica de balsam pentru a acoperi zona dorita si suplimentati treptat, doar dacă este nevoie.
 • Preferat de către terapeutii profesioniști de masaj si tehnici manuale, de catre fizioterapeuti pentru ușurința procesului terapeutic, ameliorarea stresului, relaxare și regenerarea țesuturilor cicatriceale.

 

Alături de eficacitatea sporită în utilizarea terapeutică, balsamul terapeutic IASTM Balm combate stresul și oferă o stare de bună dispoziție.

Numeroasele beneficii ale masajului și terapiei manuale pot fi îmbunătățite prin mirosul și senzatia liniștitoare a acestui balsam cu aromă placută de lămâie.

03 Rockford IASTM Balm

Ingrediente:

Petrolatum, Cera flava, Paraffinum liquidum, Ulei de măsline (Olea europea oil), Glycerin, Aqua, Cetyl alcohol, Vitamina E (alpha-tocopheryl acetate), Citrus limon essential oil.

 

Condiții de utilizare ale Rockford IASTM Balm:

 • Uz extern! In caz de ingerare, consultati imediat un medic specialist.
 • Evitati contactul cu ochii.
 • A nu se lasa la îndemâna copiilor.
 • Se aplica pe pielea curata. Nu se aplica in zone cu rani deschise si/sau piele iritata.
 • A nu se utiliza produsul in cazul hipersensibilitatii la oricare din ingrediente.
 • Depozitare: in locuri ferite de umiditate, lumina excesiva si caldura.