Suport pentru cot – Special pentru jucătorii de tenis

Suport pentru cot – Special pentru jucătorii de tenis

69,00 lei

Set de 2 suporturi pentru cot (Hector Sports)

Categorie: Etichete: ,

Hector Sports Tennis Elbow Strap este produsul perfect și valoros pentru sporturi precum tenis, golf, canotaj, pescuit, biliard, haltere, baschet sau orice alte activități care pot necesita mișcări repetitive ale mâinilor și brațelor.

Pentru a preveni orice durere a antebrațului și a cotului, această curea de tenis are un tampon de compresie de gel de primă clasă, combinat cu un amestec de țesături din 65% neopren și 35% nailon.

Are un design dedicat care oferă ajustabilitate pentru orice dimensiune și poate fi perfect utilizat pe antebrațul stâng sau drept. Poate fi folosit și pentru bărbați și femei, datorită curelei superioare de velcro care susține o potrivire sănătoasă și de protecție.

Puteți cumpăra 2 brate de tenis pentru cot la un preț excelent, împreună cu geanta de transport gratuită. Puteți păstra o cotă pentru sportul curent sau activitățile de lucru și cealaltă pentru viitor. Puteți folosi geanta gratuită când mergeți la sală pentru a păstra cureaua de cot pentru tenis în interior sau puteți folosi geanta când doriți să curățați cureaua de cot pentru tenis în mașina de spălat.