Termeni și condiții

Condiții de utilizare site,  informații legale

SC ARTEMIS KINESIS SRL
CIF: 41624427
Reg.Com: J32/1700/2019
Mediaș, str. Ștefan cel Mare nr. 19, Jud. SIBIU
Jud. SIBIU

Termeni si conditii de utilizare www.rockfordkinesiology.ro

Orice persoană care folosește acest site acceptă termenii și conditiile de folosire, politica de confidentialitate, dar si alte notificari ce apar in cadrul site-ului www.rockfordkinesiology.ro. Dreptul de proprietate cu privire la acest site apartine in totalitate societatii SC ARTEMIS KINESIS SRL.
Drepturile de autor
Produsele comercializate pe site-ul www.rockfordkinesiology.ro sunt conforme cu normele in vigoare. Intregul continut al site-ului www.ro.sportmedlab.com, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea societatii SC ARTEMIS KINESIS SRL  sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Este interzisa folosirea, fara acordul scris al societatii, a oricaror elemente de pe siteulwww.rockfordkinesiology.ro.

Exactitatea informatiilor
Societatea noastra nu garanteaza exactitatea Informatiilor prezente pe acest site, aceste informatii putand sa nu fie exacte, obiective sau complete. Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia, clientul poate fi contactat telefonic si i se va comunica pretul produselor/ofertelor/serviciilor de care este interesat. Produsele/ofertele sunt disponibile in limita stocului existent.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal
Angajamentul www.rockfordkinesiology.ro referitor la Politica de securitate a datelor
Consideram asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental SC ARTEMIS KINESIS SRL, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
Prin accesarea acestei pagini, toti utilizatorii sunt de acord sa respecte Termenii de utilizare si legislatia in vigoare.
Societatea SC ARTEMIS KINESIS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
SocietateaSC ARTEMIS KINESIS SRL se obliga ca la cererea dumneavoastra expresa, transmisa la adresa contact@rockfordkinesiology.ro , sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale, sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr 677/2001.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

Date personale
www.rockfordkinesiology.ro nu va colecta nici un fel de date personale in legatura cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail), daca nu doriti sa ni le furnizati (de ex. prin inregistrare, chestionare), sau daca nu va dati acordul sau daca nu este altfel permis prin lege sau alte reglementari de protectie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizarii
Societatea SC ARTEMIS KINESIS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, cu respectarea cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.
Conform Legii nr. 677/2001, orice persoana beneficiaza de dreptul de acces asupra datelor sale, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor. Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, printr-o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa contact@rockfordkinesiology.ro. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Toate datele personale furnizate, vor fi utilizate pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte, facturare, in general pentru a raspunde solicitarilor dvs. De asemenea, pentru a susține relatia comerciala cu dvs. va putem contacta in legatura cu o oferta www.ro.sportmedlab.com care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca alegeți ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate, noi vom respecta optiunea dvs. si va asiguram ca nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.

Date non-personale colectate automat
Cand accesati paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin inregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ati venit, numarul de vizite, durata medie petrecuta pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date, pentru a monitoriza gradul de atractie a paginilor noastre de internet si pentru a le imbunatati performanta sau continutul.

Securitate
Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, www.rockfordkinesiology.ro utilizeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice dintre care enumeram:
– accesul la baza de date se face doar pe baza de user si parola ce sunt atribuite doar angajatilor si sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atributiilor de serviciu;
– toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces;

Linkuri catre alte pagini web
Paginile web ale www.rockfordkinesiology.ro pot contine linkuri catre alte pagini web. www.rockfordkinesiology.ro nu raspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Obligatiile utilizatorilor
Utilizatorii sunt raspunzatori de informatiile furnizate la crearea contului pe www.rockfordkinesiology.ro, precum și de modul cum il administreaza si cum isi pastreaza si folosesc parola. www.rockfordkinesiology.ro nu isi asuma raspunderea daca utilizatorul isi instraineaza sau divulga parola unei terte persoane si de accesarea contului de catre alte persoane decat utilizatorul contului.

Utilizatorii au obligatia sa respecte urmatoarele reguli in folosirea serviciului www.ro.sportmedlab.com:
• de a nu incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.
• de a nu oferi informatii false despre ei, de a nu folosi, pentru a prelua date de la alti utilizatori, fara consimtamantul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam.
• de a nu incarca virusi, troieni sau alte scripturi pe site si de a nu incerca sa obtina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.
• de a nu incarca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un continut calomnios, obscen, jignitor, discriminatoriu, rasist, amenintator.
www.ro.sportmedlab.com isi rezerva dreptul sa stearga contul celor care nu respecta aceste obligatii si sa le blocheze accesul. Orice incercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerata infractiune si va da dreptul societatii sa sesizeze organele compentente pentru luarea masurilor legale.

Litigii
Orice litigiu aparut in utilizarea serviciului www.rockfordkinesiology.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, litigiul va fi dedus instantelor judecatoresti competente din Romania.

Absolvire de raspundere
www.rockfordkinesiology.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate si reiesite din utilizarea acestui site. Informatiile continute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc. www.rockfordkinesiology.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfunctionalitati ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricaciuni ca rezultat al utilizarii acestui site.
www.ro.sportmedlab.com isi rezerva dreptul sa modifice pagini de pe site, sa le opreasca temporar sau permanent.
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.rockfordkinesiology.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea Societatii SC ARTEMIS KINESIS SRL.
www.rockfordkinesiology.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Legalitate
Site-ul www.rockfordkinesiology.ro functioneaza in conformitate cu legislatia romaneasca aplicabila.

Reclamatii & sesizari
Va rugam sa ne transmiteti e-mail la adresa: contact@rockfordkinesiology.ro in care va fi detaliata cererea dvs.
Telefon*: 0762 651 444 Program: Luni-Vineri: 09:00-17:00
*linie telefonica cu tarif normal

Vezi si:

  • Garanția și returul produselor