Vezi și oferta pentru pachete speciale!

Trigger Balls

Trigger Balls

70,00 lei

Bilele Trigger Points (cunoscute si sub denumirea de lacrosse) sunt ideale pentru mobilizări in profunzime ale țesuturilor moi, asigurând grabirea procesului de recuperare prin ameliorarea tensiunii musculare in anumite puncte trigger.

Trigger Balls Rockford Kinesiology sunt special concepute pentru a ajuta în procesul terapeutic de mobilizare a restrictiilor dureroase înainte sau după antrenamente sau leziuni. Sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate din cauciuc rezistent la utilizari multiple, dezinfectare si foarte placut pentru utilizarea direct pe piele.

#thinksmart #treatsmart

Acest set de bile trigger reprezinta un instrument excelent de mobilizare si manipulare fasciala si „eliberare” a restrictiilor tesutului moale, care poate fi folosit pentru a obtine o mobilitate crescuta a articulatiilor cat si pentru ajutor in efectuarea mult mai corecta a exercitiilor de reabilitare medicala si sportiva. Poate indeparta în mod eficient senzația mușchilor obosiți. Acest set RK Trigger Balls se potrivește cu ușurință în rucsacul sport și poate fi folosit acasă, la sală, oriunde călătoriți sau ca parte a unei clase de exerciții precum CrossFit, Yoga, Pilates, Fitness. Setul vine cu o geantă specială din material textil. După o utilizare profesională constantă și corectă, puteți observa îmbunătățiri în ceea ce privește mobilitatea, starea de sănătate, cu performanțe fizice îmbunătățite în sport și in activitățile zilnice.


Trigger Point Balls for Therapy & Sports Rockford Kinesiology (set of 2)

Always consult a fitness, health specialist or medical professional before using trigger balls for proper and safe use.

If you are a health care professional developing your career in physical rehabilitation, you can learn the most efficient techniques of Trigger Points Therapy used by our trainers, worldwide. Take a closer look at our courses, here: https://ro.sportmedlab.com/education/