Rockford Kinesiology a fost lansat în România pentru a veni în sprijinul şi completarea terapiilor de recuperare în medicina sportivă avansată. Benzile kinesiologice din gama Rockford Kinesiology sunt utilizate cu mare succes atât în prevenirea celor mai comune accidentări care se pot petrece în timpul meciurilor de performanţă ale respectaţilor noştri atleţi cât şi pentru tratarea afecţiunilor dureroase printre care regăsim: dureri de genunchi, gât, umăr, fasceită plantară, periostita, cotul tenismenului, tendinită ahiliană, dureri de călcâi, dureri de cot, entorsă acută a gleznei, dureri de spate şi de tendoane, tendinită de perineu, dureri musculare în zona inghinală, epicondilită medială, suprasolicitare a muşchilor de la gambe, tendinită tibiană, dureri lombare, dureri cervicale, articulaţii inflamate, sindromul tendonului iliotibial, periostita (sindromul de solicitare mediană a tibiei), fasceită plantară.

Eficacitatea aplicării benzilor kinesiologice Rockford Kinesiology se remarcă încă din primul minut, îndepărtând durerea existentă şi asigurand un suport extrem de echilibrat pentru muşchii afectaţi de accidentări comune sau suprasolicitări.

Aceste instrumente de recuperare terapeutică îşi păstrează eficacitatea terapeutică pe durata mai multor zile, permiţându-vă folosirea în mod repetat a duşurilor sau accesul în piscină. Fibrele de bumbac precum şi fibrele sintetice permit atât o uscare extrem de rapidă, cât şi menţinerea proprietăţilor terapeutice pentru o perioadă de la 3 până la 5 zile.

Din grijă pentru pielea dumneavoastră, Rockford Kinesiology consolidează fibrele benzilor kinesiologice cu material hipoalergenic, fără latex, ce îşi păstrează capacităţile adezive chiar şi în condiţii de maximă utilizare, neavând în componenţa sa substanţe chimice sau medicamentoase.

Un instrument indispensabil pe durata trainingurilor de performanţă ale atleţilor, cât şi în cabinetele de specialitate în recuperare sportivă medicinală, benzile kinesiologice Rockford Kinesiology au o structură identică cu pielea umană, sunt extrem  de uşoare în purtare, şi permit o elasticitate până la 170% ceea ce înseamnă ca nu vă este afectată mobilitatea de către purtarea acestora.

Cu o experienţă de peste 17 ani de excelenţă în recuperare medicală, echipa Rockford Kinesiology a creat această serie de benzi kinesiologice premium, din dorinţa de a veni in sprijinul dumneavoastră pentru ameliorarea durerilor, din dorinţa de a vă completa beneficiile activităţilor sportive prin stabilitate şi susţinere, şi mai ales pentru a vă asigura un proces de vindecare a muşchilor şi articulaţiilor inflamate mai rapid, mai efectiv şi mai puţin dureros.

Sănătatea dumneavoastră este pe primul loc, şi pentru noi este foarte important ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de o condiţie fizică echilibrată şi să practicaţi fără durere, sporturile de care sunteţi pasionaţi.