Despre noi

Rockford Kinesiology a fost lansat în România pentru a veni în sprijinul şi completarea terapiilor de recuperare în medicina sportivă avansată.

Vrei să te recuperezi sau să previi durerile?

Avem o gamă variată de instrumente și produse pentru recuperarea sportivă și medicală. De la benzile kinesiologice de înaltă calitate până la ventuzele RockFord, benzile elastice pentru exercițiile fizice sau chiar balmul terapeutic marca RockFord. Toate produsele te pot ajuta atât pe tine ca terapeut dar și pe tine ca om activ și căruia îi pasă de sănătatea lui.

De ce RockFord Kinesiology?

4 MOTIVE pentru care să alegi produsele RockFord Kinesiology

Sănătate – Pentru a fi un sportiv bun, trebuie să ai grijă de tine. Acest lucru te va face să te gândești cum să îți tratezi corpul pentru a atinge nivelurile de performanță de vârf.

Putere – Puterea oferă sportivilor abilitatea explozivă de a alerga mai repede și de a sari mai sus și poate fi îmbunătățită ridicând greutăți, alergând împotriva rezistenței și efectuând exerciții pliometrice, cum ar fi sărituri de adâncime sau aruncări de mingi medicinale.

Forță: Forța este definită ca abilitatea mușchiului dvs. de a genera forță pentru a depăși o rezistență externă. Deoarece toate sporturile necesită mușchilor dvs. să producă forță în grade diferite, antrenamentul de forță este necesar pentru a promova succesul și siguranța.

Echilibru: Pentru a efectua mișcări eficiente într-o serie de activități și sarcini, trebuie să fim capabili să menținem controlul poziționării corpului în timpul activităților statice și dinamice, necesitând astfel un bun echilibru static și dinamic.

Cele mai apreciate produse ale noastre

Mai jos, poși regăsi cele mai apreciate și cele mai cumpărate produse marca Rockford Kinesiology România.

Bandă kinesiologică Sintetic Albastru 32 m

Bandă kinesiologică de 32m

01 ventuze silicon

Ventuze de silicon

01 Loop Bands

Bandă elastică Loop Band

02 Rockford IASTM Balm

IASTM Rockford Kinesiology Balm